Nieuws & beurzen

Totaalaanbod infusie-transfusie en ‘wassen zonder water’ (verzorgend wassen) artikelen

Dialex Biomedica is reeds meer dan 20 jaar actief in producten voor infusie- en transfusietherapie.

Klik op de voorpagina van onze folder om ons geactualiseerd en algemeen productoverzicht te bekijken.

Via deze link vindt u meer details over deze artikelen.

Omwille van de wereldwijde bevoorradingsproblemen van gelijkaardige producten, vonden wij het dan ook nuttig om de beschikbaarheid van dit aanbod (nogmaals) met u te delen.

Aarzel niet ons te contacteren indien wij u hiermee verder kunnen helpen.


Via deze communicatie brengen wij graag nogmaals het bestaan en de beschikbaarheid van onze ‘wassen zonder water’ producten onder uw aandacht; een methode waarmee u tijd kan besparen én het comfort van uw patiënten verhoogt.

Covid heeft héél wat veranderd en in de nasleep van de pandemie wordt ook u waarschijnlijk geconfronteerd met twee bijkomende obstakels die het onze zorgorganisaties alleen maar moeilijker maken: het nijpend en toenemend tekort van zorgpersoneel en de wereldwijde stockbreuken en bevoorradingsproblemen van medische en verzorgingsmaterialen, die ons verplichten om onze materialen en methodes constant weer in vraag te stellen en aan te passen. Ook in de huidige zomerperiode, wanneer het onderliggend probleem van personeelstekort ook een ernstige acute piek bereikt, de aanwezige medewerkers dezelfde hoeveelheid taken met minder mensen moeten uitvoeren, en dit in een seizoen waar alles al moeilijker verloopt. Om de door ons zo beoogde kwaliteit hoog te houden hebben we daarom dringend nood aan juiste, maar efficiënte en haalbare werkmethodes die onze medewerkers sneller en beter laten werken.

Dialex Biomedica is zich terdege bewust van deze problemen en stelt alles in het werk om u bij te staan in het nemen van deze hindernissen.

Een compleet gamma van ‘wassen zonder water’ artikelen

Een gedetailleerde analyse van onze producten toont aan dat wij u kunnen helpen om methodes te vereenvoudigen én kwaliteit te verbeteren, ditmaal in de dagelijkse verzorging van uw patiënten, door de introductie of bredere toepassing van het ‘wassen zonder water’.

Dialex Biomedica beschikt in haar productengamma over een totaalaanbod van artikelen die uw medewerkers moeten toelaten om de patiënten in alle omstandigheden sneller, veiliger én met meer comfort, dagelijks te wassen en te verzorgen aan bed zonder hierbij water en zeep te moeten gebruiken, laat staan deze tijdrovende en voor de patiënt onaangename handeling zo vaak te moeten herhalen.

In dit nieuwsbriefartikel bieden we u een folder aan, die ons gamma van geïmpregneerde washandjes, doekjes en shampookappen en de respectievelijke voordelen toelicht.

We staan u verder graag bij met alle informatie of persoonlijke inlichtingen die u zouden kunnen verder helpen om uw organisatie te verbeteren.

Klik op de voorpagina van onze folder en lees meer over onze ‘wassen zonder water’ methodes:

  • Carell Washandjes en Shampookap – neutraal reinigend
  • Clinell Chloorhexidine Washandjes en Shampookap – antibacterieel reinigend
  • Clinell Doekjes voor Continentiezorg – reinigend, verzorgend, barrièrebeschermend

Meer weten? Neem contact met ons op!