Nieuws & beurzen

Bezoek ons op de Health&Care beurs

 Eindelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten op de grootste medische vakbeurs, Health&Care, en dat met ons voltallig team. Op 26, 27 en 28 april is het zover in Flanders Expo te Gent (stand 1214).

Lees meer

Het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) heeft de Benelux primeur voor het handhygiëne monitoringsysteem van NosoEx .

Dit betekent ook het eerste project in de nieuwe samenwerking tussen de firma GWA Hygiene (de ontwikkelaar van het NosoEx platform), Dialex Biomedica als leverancier van de DAX Handhygiëne producten en Psimco voor de technische ondersteuning.

Buiten de algemene ondersteuning in dergelijke projecten stelt Dialex Biomedica ook de kennis van haar Clinical Manager Bart Gordts ter beschikking. Zo staan de klant en onze klinische dienst in nauw contact om de scope van dit project te bepalen alsook welke kritische indicatoren men wilt gaan monitoren en vooral hoe. Eens geïmplementeerd zijn er nog uitbreidingszaken zoals automatische rapportages en de “5 handhygiëne momenten” tablet waarbij het ziekenhuis “live” handhygiëne audits kan uitvoeren en de resultaten centraal kan bewaren / analyseren in het NosoEx platform.

Voor verdere vragen over het synergetisch aanbod van NosoEx en DAX, aarzel niet om ons te contacteren

Lees hier het volledige artikel van het Ziekenhuis Oost-Limburg:

Lees meer