Over Dialex Biomedica

Dialex Biomedica nv importeert en verdeelt producten voor infectiepreventie en steriele wegwerpartikelen voor infusie en transfusie op medisch-chirurgisch gebied.

Dialex levert rechtstreeks aan ziekenhuizen in de Benelux, maar ook aan andere klanten binnen de gezondheidszorg (woonzorgcentra, thuiszorg, dierenartsen, tandartsen, …) via subdistributeurs.

Bedrijfsfilosofie

Gezien het familiale bedrijfskarakter van Dialex Biomedica zijn langdurige en constructieve partnerships ons streefdoel. We zoeken altijd naar een balans tussen organisatie, structuur en flexibiliteit. Dit stelt ons in staat snel in te spelen op de vraag van de klant en de evolutie van de markt in de Benelux. Onze maat- en standaardproducten houden we innovatief en kwalitatief op peil.

Benelux exclusiviteit

Na België en Luxemburg is de expertise van Dialex Biomedica B.V. voortaan ook in Nederland beschikbaar. Vanuit onze hoofdzetel in het Belgische Bilzen groeien we uit tot exclusief Benelux invoerder en verdeler van infectiepreventieproducten en steriele wegwerpartikelen voor infusie/transfusie op medisch-chirurgisch gebied. Ons nieuw filiaal te Maastricht belooft dezelfde kennis en kwaliteit die we al jaren aan ons cliënteel garanderen: van product tot service.

Infectiepreventie

Dialex Biomedica biedt een totaalgamma hand- en oppervlakteontsmettingsmiddelen aan. Ideaal om een eenduidig en doeltreffend desinfectiebeleid in uw instelling te introduceren.

DAX

Dialex Biomedica is de Benelux-partner van KiiltoClean, één van de grootste fabrikanten en marktleider van huidverzorgingsproducten in Scandinavië, dat garant staat voor haar kwaliteit, hygiëne en ecologische aanpak.

De DAX-producten voor handontsmetting, huidreiniging en huidverzorging worden ontwikkeld met bijzondere aandacht voor dermatologische zorg en zijn steeds onderworpen aan een grondige kwaliteitscontrole. DAX wordt steeds ontwikkeld rekening houdend met de evolutie, vraag en vereisten binnen de gezondheidszorg. 

Clinell

Dialex Biomedica is de Benelux-partner van GAMA Healthcare, marktleider in het Verenigd Koninkrijk in het segment van doekjes.

Het Clinell-assortiment bestaat voornamelijk uit innovatieve en gebruiksvriendelijke doekjes voor een snelle en doeltreffende ontsmetting en reiniging van oppervlakken en apparatuur.

Overige productgroepen:

  • Verzorgend Wassen (wassen zonder water)
  • Carell (persoonlijke verzorging)
  • Cleanall (professionele droge wegwerp schoonmaakdoeken)
  • Dispensers (handen – handschoenen – schorten – maskers)
  • Beschermende kledij

Dit gamma richt zich verder ook tot:

  • Gespecialiseerde zorginstellingen
  • Kinderdagverblijven
  • Horeca
  • Justitie
  • Industrie

Infusie & Transfusie

Voor het infusie- en transfusiemateriaal is Dialex Biomedica de Benelux-partner van PMH Portugal, fabrikant van medische hulpmiddelen voor infusie en transfusie.
Het betreft hier hoogkwalitatieve standaard- en maatwerkproducten die aangewend worden voor infusie- en transfusietherapie voor gebruik op alle afdelingen in het ziekenhuis. Een constante politiek van innovatie maakt onze producten kwalitatief steeds beter, dit rekening houdend met de vraag en de evolutie van de markt.