Nieuws & beurzen

Dialex Biomedica en Vision Medical Company slaan de handen in elkaar voor de distributie van de infusie en transfusie artikelen van PMH Portugal op de Nederlandse markt

Dialex Biomedica en Vision Medical Company slaan de handen in elkaar voor de distributie van de infusie en transfusie artikelen van PMH Portugal op de Nederlandse markt.

Onlangs waren Dialex Biomedica en Vision Medical Company BV op bezoek bij PMH in Penafiel Portugal om na een uitgebreide persoonlijke kennismaking en rondleiding deze samenwerking te beklinken.

PMH Portugal is specialist in het ontwikkelen en produceren van infusielijnen inclusief alle mogelijke toebehoren. De hoogstaande kwaliteit, flexibiliteit en leverzekerheid op Europese bodem maakt PMH een betrouwbare en gekende Europese speler.

Vision Medical Company is een gekende Nederlandse speler voor hoogwaardige medische verbruiksartikelen. Ze zijn sinds 2003 actief op de Nederlandse markt met de hoofdzetel te Uden. Vision biedt een breed assortiment dewelke voldoet aan de wensen en behoeften in de markt. Hierbij te denken aan disposable instrumentarium, drainage, zuigslangen, elektrochirurgie en vele andere concepten. Middels persoonlijke en directe samenwerking met de gebruikers kunnen zij deze concepten blijven actualiseren en innoveren.

Dialex Biomedica is reeds 20 jaar distributeur van PMH voor de Belgische ziekenhuizen, dit met gekende referenties zoals UZ Leuven,  AZ Sint-Lucas Gent, AZ Monica Antwerpen, Sint-Blasius Dendermonde, CHBA Seraing, CHIREC Brussel, CHU Tivoli La Louvière, Saint-Luc Namur, ISPPC - CHU Charleroi, …

Door deze sterke samenwerking staan we klaar om de Nederlandse ziekenhuizen te ondersteunen in hun infusie en transfusie beleid. Samen met Vision staan we garant voor kwaliteit, innovatie en professionaliteit.

Voor meer info over Vision Medical Company en PMH zie: